söndag 6 maj 2012

Home sweet home...

Hemma igen efter ett härligt dygn på SAS Radison Blu i Frösundavik. Alla mammabloggare har återvänt till sin vardag och likaså jag. Men kommer minnas detta dygn för en lång tid framöver. Jag älskar nya möten och att knyta nya kontakter.
Morgonen började med en härlig frukost och jag slog mig ner vid ett gäng trevliga tjejer som jag inte pratat med under gårdagen.


Från vänster:
Sofi Hon vann årets inredningsblogg igår. Grattis!!!!
Catya
Nadja
Engla
Evelina
Mikaela

Ja ett gäng härliga tjejer, jag tycker ni ska kicka in på deras bloggar här ovan.

Tjejerna fick med sig varsin Ockymössa till sina barn för att testa. På onsdag börjar mitt samarbete med Operation Smile där Ocky kommer att skänka 5 kr/mössa till organisationen.  Jag hoppas givetvis att många av er kommer att köpa en mössa så att dom kan hjälpa fler barn till ett drägligare liv.

Jag har aldrig varit med om en veckan när vi i familjen vunnit såhär som denna. Det började i måndags med att Justin vann jordens största NallePhu, igår vann jag en potta från BabyBjörn, ett par Croccs igår.


Idag avslutade jag med att vinna detta superfina armband från Nicas Design, ett tennarmband med en silverbelock. Kolla in på sidan finns en massa fina saker.



Tack Johanna & Mikaela för en superduper helg, det hade ni fixat bra. Och tack till alla sponsorer som såg till att vi alla gick hem med fyllda väskor.......

Stor kram och mycket kärlek till alla gamla och nya vänner!!!!!

12 kommentarer:

  1. Tack snälla för den fantastiska frukosten, mössan är så fin och jag hoppas verkligen att folk kommer att köpa dessa och samtidigt är med och stödjer operationsmile. Kram på dig

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Nadja, tack själv och kul att du gillade dom. Kram

      Radera
  2. Fina Annika! Vill tack för bästa sällskapet vid frukosten samt de fina mössorna till mina två fina här hemma, de älskade dem! Och storasyster frågade direkt om hon kunde få ha den till dagis imorgon ;)
    Bästa betyget får den med andra ord!
    Och tack för att du gör något så fint och stödjer Operationsmile!

    Önskar dig en underbar kväll! Stor Kram :)

    SvaraRadera
  3. Tack själv Mikaela, ja det var verkligen en toppen frukost. En sådan där låååång frukost som vi mammor inte precis är bortskämda med eller hur. Vad glad jag blir att mössorna var till belåtenhet. Värmer såklart i hjärtat. Kramis

    SvaraRadera
  4. Hej fina du!

    Så himla kul att få träffa dig och sitta och prata med dig. Fastän en del av dagen blev lite jobbigt. Hoppas allt är bra med dig nu såhär på kvällskvisten och du är inte allt för slut.

    Tack även för de suuperfina mössorna och för att du stödjer Operationsmile. Hoppas de går suuuperbra för dig att sälja dessa mössor.

    Massor av kramar =)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Ninnie, tack det samma. Ja det var en mycket trevlig helg även om det avslutades med en viss prövning. Tur det var så många fina mammor där som kunde breda ut sina vakande vingar. Kul att du gillade mössorna. Skulle blir jätte glad för en bild på killarna i dom och om jag får lägga det på Ockys FB sida.

      Stor kram :)))))

      Radera
  5. Hej Annika, det var verkligen trevligt att se dig på galan, du verkar vara en otroligt varm och fin människa, dina mössor såg jättefina ut och jag är säker på att det kommer bli succé. En viss prövning blev det ju verkligen på galan, underbart dock att se alla varma goa mammor som hjälper till! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Caolina,

      Åh tack vad gulligt skrivit, ja det var verkligen mysigt att träffa er alla och jag hoppas vi ses igen framöver. Ja tack gode gud för alla omtänksamma mammor. Kram kram

      Radera
  6. Tack för härligt sällskap! Jag hoppas att detta första bloggevent har gett dig blodad tand... :) Och grattis till dina vinster. Armbandet är verkligen görfint!

    Samtidigt som det varit ett ljuvligt dygn var det extra skönt att komma hem och krama om min 3-åring och veta att han sov gott i sin egen säng igår och har haft en dag fylld av lek och skoj idag. Precis som det ska vara för småttingar...

    Hoppas vi ses igen! kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Jennie,

      Ja jag har verkligen fått blodad tand, det här var något nytt och toppen kul!!!!

      Vi ses snart igen. Kram

      Radera
  7. Hej och ett stort varmt GRATTIS <3

    Vad roligt att du gillade mitt armband!

    Skicka gärna ett mail om det är något jag kan hjälpa till med ang Operationsmile.

    Ha en underbar dag <3 MVH/Veronica Strand www.nicasdesign.com

    SvaraRadera
  8. Tack snälla för dina fina ord om galan!

    Hoppas att det finns något även vi i Kustgruppen event AB kan göra för att hjälpa till i Operation Smile`s kamp.
    Vi hörs på mailen ;)

    Kram på dej!

    SvaraRadera