måndag 14 maj 2012

Älskade provhytt!!!!!!!

Jag älskar Stockholm på sommaren, vilken fantastisk huvudstad vi har....... Här på båten över till Djurgården.


Justin och jag började ju dagen på Skansen med bonusdotter Ella och hennes klass. Justin gjorde sig snabbt vän med tjejerna i klassen och hade dom virade runt sitt lillfinger. 


Efter Skansen somnade Justin helt utmattad i vagnen och jag begav mig glad i hågen till Åhléns för att införskaffa den snygga bikinin jag sett där. Det började såklart med att den var slut så istället fick jag med mig en annan in i provhytten......men va fasen.....det är ju ett straff att prova bikini nuförtiden, kilona har liksom flyttat runt sedan man fick barn, och kroppen är likblek. Det blev en mycket kort vistelse i provhytten och jag lämnade Åhléns utan bikini. Istället köpte jag brun utan sol från Hawaiian Tropic och ett nytt nagellack. Måste piffa lite innan jag vågar mig in och prova igen :)))Sist men absolut inte minst, tusen tack till fina bloggmammorna FruSofie och Ninnie-mitt liv med 3 prinsar som idag har bloggat om Ocky och samarbetet med Operation Smile.

4 kommentarer:

 1. Kan du inte återkomma om den där BUS är bra? Luktar den syntetiskt eller kokos? haha!

  SvaraRadera
 2. God kväll, faktum är att det luktar inte så mycket alls. Inge kokos.
  Känns bra jämfört med andra jag provat tidigare.

  SvaraRadera
  Svar
  1. A, ska till centrum en tur, kanske ska man införskaffa sig en! Tack för tips!

   Radera
 3. Hawaiian Tropics har väldigt bra brun utan sol, bra dofter och snygg naturlig solbränna. Skrev om just denna som jag smörjer in mig med inför Toscana i förra veckan. Läs på gärna på min blogg från förra måndagen, bra val Annika! Stor kram Johanna

  SvaraRadera