söndag 20 maj 2012

Tävlingen är avgjord.....grattis till....God kväll kära läsare, förlåt ett något sent inlägg. Men först nu har jag fått tid att sätta mig en stund själv. Varit hos svärmor/svärfar hela helgen och hjälp dom i trädgården, när vi sen kom hem var det bara att hugga tag i den egna gräsmattan som vuxit för full i helgen. En maskin tvätt har jag också hunnit med och bad och nattning av Justin. Nu är jag Sluuuuuut!!!!!

Men självklart ska jag ju avslöja vem som vann den fina tävlingen och solskyddsprodukter från Proderm till ett värde av 745 kr..........den lyckliga vinnaren är...........Camilla Lindman från Ulricehamn.
Grattis Camilla hoppas produkterna kommer väl till pass och att vi får en massa sol i sommar.
Tack till Salongen Sigtuna för den fina priset.

Måste också visa lite inköp jag gjorde på vägen hem idag. Vi var förbi Lager 157 och gjorde lite fynd. Många av er känner säkert till stället där man kan göra en massa fynd. Där finns märken som SVEA, Bondelid, Mon Row, Björn Borg, Frank Dandy, Converse mm. Detta blev det till Justin, en fin munktröja, röda shorts och ett par ljusa slimade jeans. Han fick själv vara med och välja såklart.


Vet ni vad.....nu är både knopp och kropp helt slut. Det är dags att ladda inför en ny arbetsvecka.
Stor kram från mig......

2 kommentarer:

 1. Camilla Lindman20 maj 2012 21:16

  God kväll!
  Gissa om jag blev både glad och förvånad när jag läste att jag vunnit solskuddsprodukterna =)
  Tack så jättemycket!
  Mailar min adress i morgon, nu väntar sängen då jag ska upp med tuppen i moronbitti.
  Kram, Camilla!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul, jag vi hörs i morgon. sov gott

   //A

   Radera