måndag 7 maj 2012

Alla härliga Ocky ungar.....

Här är Dr Albans döttrar, Ankie Baggers dotter och son samt Justin. Alla i sina Ocky mössor. Dom har varit mina testpiloter ända sedan starten.


I dag har det varit full fart på lilla hemma kontoret med mitt företag Alice & Prinsen AB där jag bla driver klädmärket "Ocky". Jag får ofta frågan varför mitt bolag heter Alice & Prinsen, eftersom jag gillar när det finns en tanke bakom så finns det även i detta fall. Min fina mormor ( som numera är en vacker ängel ) hette Alice i andra namn. Hade vi fått en dotter ville jag att hon skulle varit en Alice, men istället blev det en prins.....så därav namnet.

I morgon går det ut en pressrelease till en massa tidningar om Ockys nya samarbete med Operation Smile, ni får såklart smygtitta på den redan här och nu.


Ja det var ju det här som var tanken när jag körde igång, att jag skulle hitta något sätt att kunna ge tillbaka på. Att stötta Operation Smile i deras fantastiska arbete känns SÅ rätt.

Tusen tack alla fina blogg tjejer från Mammobloggalan som idag har gjort fina inlägg om Ocky, och på så sätt sprider budskapet......målet att få in så mycket pengar som möjligt till Operation Smile och samtidigt hålla våra små prinsar/prinsessor varma om huvudet. Lika bra på svala sommarkvällar som på höst/vinter.

Evelina
Catya
Nadja
Engla

Här är två glada tjejer som var på sjön i helgen...........


Älskling, bra att du inte kunde säga hockey för då kom mamma på det........Ocky!!!!


Nej nu ska jag jobba vidare och förbereda morgondagens utskick. Gå gärna in och gilla Ocky på facebook, där finns en massa mer bilder på härliga Ockyungar........

2 kommentarer:

 1. Vilket underbart jobb du gör! Håller alla mina tummar för att det kommer att gå bra! Superfina mössor!
  Kram K

  SvaraRadera
 2. Min dotter är född med LKG så jag älskar arbetet som Operation Smile gör. Att barn i andra länder, får samma möjlighet som vi i Sverige har!
  Hur köper jag en Ockymössa?

  Mvh/Elliz

  SvaraRadera