tisdag 22 maj 2012

En skymt av Prinsessan Estelle...

Vilken fantastisk dag det har varit och än är den inte slut.....
Det började med en trevlig lunch på Café no 16, mysigt och god mat som vanligt. Till mitt sällskap hade jag Kin och Johanna. Sist vi sågs ihop var på jobb på Köpenhamns modevecka i februari så det fanns en del att prata om... det blev en god räksallad för oss alla tre.


Sedan vandrade vi ner till Kungsträdgården, det låg en viss feststämning över stan pga det kungliga bröllopet. Där hade man tydligen visat dopet på storbild och hade vi vetat det hade det nog blivit lunch där. Men å andra sidan så hade vi ju inte hunnit babbla lika mycket då. Vi passade på att ta lite bilder bland alla fina blommor i Kungsträdgården.


Kin tyckte att vi var för seriösa på alla bilden så då fick det blir en skrattbild istället...


Sedan passade hon och Johanna på att gå igenom dagens bloggbilder....för givetvis bloggar tjejerna också.


Sen styrde vi mot det Kungliga slottet för att se om vi kunde få en skymt av någon kunglighet utanför nu när dom missat att bjuda in oss......


Det var en viss aktivitet utanför slottet, och det verkade som om en del av gästerna var på väg hem. givetvis väntade vi tålmodigt en stund och hoppades på att få sen den nydöpta prinsessan på väg hem till Haga. Som ett gäng turister stod vi där och väntade och väntade....Johanna var lite nervös att någon hon kände skulle se henne stå där. ( hon känner två som faktiskt var bjudna på dopet )När det väl passerade en bil var det inte lätt att se vem som satt i då alla såklart hade tonade rutor


Någon live skymt av Prinsessan Estelle blev det alltså inte.....vi får hoppas på någon repris på TV och under tiden hålla tillgodo med tidningarnas bilder. Vilken otroligt söt prinsessa vi har fått, här med två stolta föräldrar.Vi funderade lite på hur Victoria har gjort med amningen i sin klänning under dagen, men visst ser det nästa ut som om hon har en amningsklänning????


När jag ändå var i Gamla Stan passade jag på att springa förbi en affär som jag upptäckte i vintras med en massa fina smycken till förmånliga priser. Perla heter butiken och ligger på Östelånggatan 35.
Jag passade på att köpa en present, tyvärr kan jag inte visa den för vet att mottagaren läser min blogg....

Det blev även ett par fina silverörhängen med fjärilar till mig själv, 99 kr. Bra pris tycker jag.Gör ett besök nästa gång ni är i stan, det finns även smycken i kirurgiskt stål för er som är allergiska.
Ha nu en underbar kväll och njut av det fantastiska vädret......

2 kommentarer:

 1. Åh vilken härlig dag du verkar ha haft!!
  Örhängena är ju så fina, förstår att du köpte dem =)

  Kram

  SvaraRadera
 2. Mysiga pics och du är lika vacker som alltid:)

  Vill tacka igen för finaste mössorna barnen var så glada! och jag har en fint inlägg på G, men jag tipsar om den när den är klar ;) hihi

  Allt är bra här mycket jobb dock:) Hoppas du också mår bra! Stor kram

  SvaraRadera