onsdag 16 maj 2012

Är det någon som vet????

God morgon alla fina läsare, även om solen inte skiner idag. Inte i Stockholm i alla fall, så funderar jag på solskydd för Justin i sommar. Jag vet att många av er som läser min blogg är mammor och nu undrar jag vilket solskydd ni tycker är bäst. Jag hoppas att många av er svarar så gör jag en sammanställning här på bloggen sen, kanske någon mer som funderar på vilken produkt ni ska använda till barnen i sommar.
Ha en fin dag.
Kram.

5 kommentarer:

  1. Jag har använt ACO för att dom har en med solskyddsfaktor 15 eller 20 (kommer inte ihåg) och är jättenöjd med den. Dottern har den på dagis nu så personalen kan använda den på henne.

    SvaraRadera
  2. Vi använder produkter från Medstop http://www.carolina1979.se/?p=14251 sedan några år tillbaka och har alltid varit jättenöjda. :-) kram!

    SvaraRadera
  3. Vi använder Vichy med solskyddsfaktor 50 för barn. Kanske lite väl dyr men jag känner mig "trygg" med att den är bra och fungerar som den ska. Vi är nöjda. Det står en flaska (dock ej från i år, så den kanske är gammal?) på Theos hylla på förskolan om ni vill prova. =)

    SvaraRadera
  4. Mina pojkar är så små (9 månader och 2 år) och kommer att få använda helkropps soldräkter i år och på den stora kommer vi att komplettera med solskydd, men då jag inte har någon vidare koll på alla olika märken tar jag gärna del av sammanställningen när den är klar : )

    SvaraRadera
  5. Använder ACOs med solskyddsfaktor 50 för tillfället och är nöjd med den. Annars gillar jag Banana Boats UltraMist som är jättebra om barnen inte vill sitta stilla för att smörjas in. Det är bara att spreja sen är det klart. Men jag tror inte det säljs i Sverige tyvärr.

    SvaraRadera