fredag 11 maj 2012

Fina händer och ny butik.....

Hej på er,

Det är fredag och jag sitter på hemmakontoret idag. Inventerat Ocky mössor och en MASSA pappersarbete. Men nu börjar jag närma mig slutet. Jippi!!!!!!och dessutom är det fredag och det betyder ju fredagsmys!!!!!! Justin var snäll och påminde mig minst 20 gånger i morse att idag är det fredag. Mammas lille busunge, jag älskar den här bilden av honom.....



Igår fick Inreda.com sin leverans av mössor och idag ligger dom uppe i shoppen. Annelie som äger och driver Inreda.com är rutinerad i branschen då hon startade sin webbshop för 13 år sedan.....
Kolla in hennes blogg inlägg från igår här och här kommer ni direkt till Ocky mössorna. Kolla runt i shoppen för det finns så mycket fint, ni kan även skriva in att ni vill ha deras nyhetsbrev.

När jag träffade Anneli igår hade hon med sig några presenter till Jusitn och mig från shoppen.
Ett ursött sadelskydd till en barncykel med döskallar på, den hittar ni här. Finns med en massa olika mönster. Dessutom fina bakformar, nu får jag se till att baka.
Och ett spännande ljus som jag ska prova ikväll. Ni vet hur jag ofta klagar på att mina händer är så torra och spricker. Detta ljus är gjort av vegetabiliska oljor & doftolja luktar så gott att jag skulle vilja äta upp det...hi hi. Hur som helst man ska bränna det en stund och sedan massera in stearinet på händerna. Ni ska få se ikväll hur det går......är ni intresserade finns det här, det är de med Hallon & Kvitten som jag har.

Mys mys fredagsmys....vi hörs senare kära vänner.

3 kommentarer:

  1. Så söt han är! Riktigt charmtroll :)

    SvaraRadera
  2. Oh va fin header Camilla gjort åt dig! Ska genast lägga till din myspysiga blogg att följa! Kram kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej,

      Ja visst är den fin och Camilla är så snäll som har hjälpt mig. Kul att du vill följa mig.//Kram

      Radera