tisdag 31 januari 2012

Packar och fixar......

Varit hemma med Justin idag, nu SKA vi bli friska.
Gjorde en lite avstickare till Bauhaus för att köpa mer ved, det vill man ju ha nu när det ska blir ännu kallare.

Gjorde då misstaget att gå in på Länna Sport som ligger vägg i vägg. Där fick han syn på en plock och stöt......vägrade att släppa dom och det hela slutade såklart med gråt.
Han gick till tjejen i kassa och frågade om han fick köpa dom, vilket hon såklart glatt sa JA till. ( en lite detalj bara.....dom glömde fråga mamma som såklart inte hade lust att lägga 2000:- på den )
Till slut fick jag av honom handskaran och gråtandes fick vi åka hem......men nu är det bättre. :)



Ja annars är det nu full fart med packningen, i morgon kl 07.00 blir jag upphämtad för avfärd mot Arlanda och Köpenhamn. Tillbaka igen på söndag.
Jag hoppas det finns möjlighet att blogga från hotellet..... men det ska väl såklart lösa sig det är ju 2012 och jag ska ju bara till Köpenhamn. Vi bor precis bredvid Bella Center på nytt hotell. Klicka här för att se. Det är jätte fint och känns väldigt Skandinaviskt, danskarna är duktiga på design.


Lobby....




Rummen.......


Skybar på 23:e vån......där kan det bli ett glas vin kanske i morgon kväll,

måndag 30 januari 2012

Vabb & postorder

Jaha då var det dags igen......... idag ringde man från dagis och sa att Justin hostar så mycket att vi måste hämta honom. När ska det ta slut?????? jag är nu inne på min 6:e v med förkylning och hosta och Justin är inte långt efter. Blir kanske bar att vi får vara ifrån varandra några dagar nu när jag åker till Köpenhamn. Svårt när man är upp i varandra hela tiden för då blir man liksom aldrig frisk. Här är en bild från när vi var frisk och krya i somras.


 När man kommer från postorderstaden nr 1, Borås så måste man ju kolla in på Ellos och Haléns ibland. När jag var lite så var det jätte poppis att besöka Knalleland och dessa butiker.
Här är lite fint som jag hittade.......
 
Fin underklänning från Ellos 199 kr, finns även i vitt

Velour topp från Ellos 249 kr finns även i cerise och beige. Denna tycker jag är riktigt fin.


Kolla in denna fina varianten av pippi tröja, finns i vitt och blått. 299 kr på Haléns


Blir det strandläge i sommar kan denna i all sin enkelhet var fin. 199 kr på Haléns

När man kommer från postorderstaden nr 1, Borås så måste man ju kolla in på Ellos och Haléns ibland. När jag var lite så var det jätte poppis att besöka Knalleland och dessa butiker.
Här är lite fint som jag hittade.......

Nej nu ska jag bänka mig framför familjen annorlunda och se vad dom har att bjuda på.
Kram på er!!!!!!

Ny härlig vecka

God morgon i kylan -11 visade termometern när jag skjutsade min pappa kl 4 i morse för att åka hem. Vi har haft härliga dagar och jag tycker alltid avsked är jobbiga.
Sen var det bara hem och försöka sova några timmar. Ni är jag i alla fall på väg till jobbet, något trött.

Men detta blir en rolig vecka att se fram emot. Mån, tis jobb här hemma i Sverige och på onsdag bär det av till Köpenhmn. Dags för modemässan och jag ska som vanligt jobba i Hettemarks monter. Med mig den här gången följer min bästa vän Kin, som också ska visa kläder, ska bli så kul.
Ha nu en härlig dag alla fina läsare.

söndag 29 januari 2012

Sooool!!!!!!

Oj va helgen sprungit iväg.
Idag har vi njutit av det fina vinter vädret. Här i Stockholm har det varit SOOOL och såååå härligt. Vi inledde med lite snowrace åkning och sen blev det hockeymatch. Elias Djurgården mötte Göta-Traneberg och det blev vinst med 10-1. Justin stod på läktaren och ropade " heja Hammarby " ha ha den lille skojaren.
Nu myser vi i soffan, ska försöka komma i säng tidigt i kväll.

lördag 28 januari 2012

B Susan " to die for "

God kväll kära vänner,

Hoppas ni har haft en bra dag, jag hamnade som jag skrev tidigare ute på Lidingö och Aces en sväng för att täcka upp för en sjuk kollega. Klart man ställer upp, dom har ställt upp så mycket på mig när jag varit sjuk.

Nu ska ni få se lite fina tröjor som min fantastiska granne Susan stickar under märket B Susan.
Hon designar alla mönster själv och varje tröja är unik. Dom är verkligen "to die for"
Susan och jag har bott grannar i snart 7 år och hon är också en av mina bästa vänner, att hon dessutom kommer från min hemstad Borås gör ju inte saken sämre.
Vi har alltid jätte kul ihop och det är mycket skratt.

Här ska ni får njuta av några av hennes senast skapelser, visst är dom fina..........




Här är min favorit....




"Min inspiration får jag från allt och alla runt omkring mig. Jag vill att när man använder något från BSusan ska man känna att det är gjort av kärlek."
Givetvis är det fina Susan som är på bilderna.






Ändrade planer

Hej på er,

Ibland blir det inte som planerat. Skulle blivit en dag vid is rinken med Justin.
Men en av mina kära kollegor på Aces har nu blivit sjuk så jag har åkt för att rycka in i butiken några timmar. Härligt när man inte vet vad dagen har att erbjuda. Nej nu ska jag ta hand om kunderna så hörs vi sen. Kram!!!!

fredag 27 januari 2012

Mysig fredag

Dagen har varit hur mysig som helst. Vi har morfar på besök och Justin njuter för fullt. Vi har hunnit med både snowracer åkning och hockeymatch.

Nu är det fredags mys i soffan

Nya Ocky mössor påväg

Nu kära vänner är det nya Ocky mössor på väg. Två nya färger grå och svarta. Finns i 4 olika storlekar varav den största passar vuxna.
Nästa vecka finns dom att köpa på Brightbuy
Vet ni som läser min blogg några butiker runt om i landet där ni tror Ocky skulle passa in tar jag tacksamt emot tips om det. Jag har ju även T-shirts och College i sortimentet.
Givetvis får ni som tipsar till att Ocky hamnar i butik några mössor som tack för hjälpen!!!!!




Tänk att det redan är fredag igen.........gud va fort veckorna går.
Idag blir det lite arbete hemifrån för min del. Ska hinna handla mat och fredagsmys och ge dagens komplimang till någon.
Hoppas ni får en härlig fredag!!!!!!!!


torsdag 26 januari 2012

En komplimang

God morgon alla fina. En kompis skrev på sin blogg i veckan att vi är allt för dåliga på att säga snälla saker till varandra. Man behöver ju inte alltid känna någon för att säga något positivt. Och hon har ju så rätt.
Så idag ska jag ge en massa komplimanger och jag börjar med en ros till en mamma på Justins dagis ( Johanna ) idag kom hon dragandes på en pulka och en snowracer, härom dagen mötte jag henne med vagn och stora killen på en trehjuling som hon dessutom puttade. Och hon har alltid ett stort leende på läpparna. Dagens första komplimang blir till dig Johanna för att du är en fin mamma.

Säg något snällt idag till någon i din närhet, det kan aldrig bli fel.

Kram

onsdag 25 januari 2012

No. 16, Vapiano & Izabella Scorupco

God kväll i stugan...... hoppas ni har haft en bra dag.
Jag kan summera en lyckad dag men trevliga möten både privat och i jobbet.
inledda med lunch på trevliga Café No.16 på Linnégatan. Här blev det god lunch med bakad potatis och skagernröra på färska räkor, den var så god att jag helt enkelt glömde att ta ett kort innan jag slängde mig över tallriken.......


I sällskap hade jag min fina vän Kin, som trotts att hon bor bara runt hörnet från cafét aldrig hade varit där. Ledsen för den dåliga bilden ( inte Kin som är söt som vanligt ) men var en usel fotograf blev ju alldeles suddigt.....

 Sen blev det möte med trevliga Linda på Vapiano för att prata Facebook. Linda och jag jobbade under några år ihop på Undici och hon är verkligen både supertrevlig och duktig.

När jag tidigare jobbade mitt i stan gick vi ofta till Vapiano på lunch, så god mat. Nu blir det tyvärr inte lika ofta men kände nu när jag var där att det är dags för ett besök snart igen.
Det är även trevligt att sitta i deras lobby och ta en fika.


På vägen hem möttes jag av denna vackra bild i tunnelbanan. Top Model Sverige med Izabella Scorupco börjar på tisdag, ska försöka komma ihåg att se det. Har haft förmånen att träffa Izabella några gånger. Hon är ju fantastiskt vacker på bild fast faktiskt ännu vackrare i verkligheten, och trevlig.


Tjingeling, vi hörs i morgon!!!!!

tisdag 24 januari 2012

Lite godbitar från REAN!!!!

Hej på er,

Hoppas dagen varit bra. Ja i morgon är det lön igen och jag vill tipsa om lite godbitar som finns kvar på REAN på Aces. Finns givetvis en massa mer men detta är några av mina favoriter.

Denna fina pälsväst kommer från Skinnville förr 1495 kr Nu 747 kr 50% rabatt
finns i vitt och grått.


Selected By Aces, tunn fin blus som kommer funka hela sommaren 70% rabatt
Förr 1495 kr Nu 448 kr finns även i blått se nästa bild



Denna söta med fina detaljer, förr 1695 kr nu 70% rabatt och 508 kr


Vera Velour gör fantastiska klänningar, förr 1295, nu 647 kr 50% rabatt


Mina favoriter från Ilse Jacobsen mocca med pälskant 50% förr 2799 kr nu 1400 kr


Ring gärna till butiken om du vill koll om just din storlek finns kvar. 08-765 13 20 eller besök oss på Stockholmsvägen 18, Torsvikstorg, Lidingö.
Varmt välkomna

Ha nu en fortsatt trevlig kväll så hörs vi i morgon.
Då tänker jag göra ett besök på Café no 16 på Linnégatan 16 för där finns det.......
På tisdagar har man minisemlor för 20 kr. Men jag hoppas man kan få en semla i morgon också,
ser SÅÅÅ goda ut.


Bilden tillhör Café No 16!!!!!

Får mig att tänka på våren

God morgon, förlåt att det inte blev något inlägg igår kväll. Hade så mycket pappers arbete jag behövde göra. Ni vet sådana där roliga saker som man bara skjuter på.

När jag tittade i lilla tidningen som kom från Åhléns nu på morgonen så börjar man ju längta till våren och alla härliga färger som kommer.
En av dom största accent färgerna är korallröd. Kolla in dom snygga skorna med korksula..... Vill ha.

Men nu njuter vi av vinter ett tag till ...

måndag 23 januari 2012

En månad försent

Idag för en månad sedan öste regnet ner, dagen före julafton. Och idag var det vitt och fint ute, lite sent men skönt att det ändå blev vinter.
Man märker med en gång att det blir ljusare ute.

Hoppas att ni alla får en bra start på arbetsveckan.

söndag 22 januari 2012

En harmonisk söndag


Hej mina vänner,

Efter ett tidigt läkarbesök för Justin och mig idag där det konstaterades att vi trotts allt bara har sviter av våra förkylningar. Inga annalkande lunginflammationer som jag var rädd för, och en hostmedicin för 275 kr så ska vi nog vara på bättringsvägen snart. Märker redan att medicinen fungerar och lindrar hostan. SÅÅÅ skönt.

När vi kom hem blev det en lite skidtur för Justin på tomten, han var så uppspelt av all snö, härligt att det äntligen dimper ner lite vitt puder på marken som barnen kan få njuta av.
På Justins dagis har dom alltid något sagoprojekt på gång och just nu är det Bolibompa. Den får då följa med alla barn hem en helg och man ska då fota och skriva ner vad man gjort.
Så därför är den med på kortet och åker skidor en sväng.

Vi har verkligen haft en lugn och harmonisk söndag, myst med Justin och bara varit. Precis vad jag behövde.

Nu sover Justin och vi laddar för jobbet i morgon, hoppas bara man tar sig dit för det verkligen vräker ner snö ute........Ha nu en trevlig kväll!!!!!


Till läkaren

Nu har jag tröttnat på att vara sjuk. Är en månad sedan i morgon jag blev förkyld. Och de senaste 5 dagarna dessutom kraftig hosta som Justin nu också fått. Så nu har jag ringt till läkaren och vi har tid 10.30

Såhär usla ser vi ut idag. Såååå skönt att jag blev ledig från jobbet idag

Kram på er och njut av fina snön.

lördag 21 januari 2012

Lördagsmys

God kväll kära läsare,

Ännu en dag på Formex är avklarade och idag har det faktiskt varit en rätt tung dag. Min förkylning har nu utökats med en fruktansvärd hosta. Men men det har trots allt varit en trevlig dag.
Många nya kunder inne i Aces monter, och sen han jag med ytterligare en visning för Love Forever då det var sjukfall även där.
Idag, dessutom med två av mina bästa vänner, Ankie Bagger och Kin Hermansson.




Ankie Bagger var brun och fin efter en månad Thailand.

 Här är vi hela gänget......


Min fina vän Kin och jag, om två veckor åker vi på jobb till Köpenhamn ihop. Så kul!!!!



En av alla roliga saker på mässan är alla människor man träffar. Här en gammal go vän från Borås Ingela Levström


Lite inspiration från dagen. Så fina skåp tycker jag ....


Här en massa härliga saker och färger som får mig att tänka på vår och sommar.


Min snälla chef på Aces tyckte faktiskt att jag skulle vara hemma i morgon och kurera min förkylning och hosta. Och vet ni vad.....det ska jag faktiskt göra även om jag inte brukar vilja ställa in jobb, men nu känner jag verkligen efter en månads förkylning att jag MÅSTE bli frisk.


Stor kram till er alla.