lördag 14 januari 2012

Kärt återseende


Hallå där,

Vilken intensiv dag vi har haft, men kul har det varit.
Det började 10.30 med att Anna kom på besök med Justins kompisar Oliver och Theo. Dom blir alltid så glada över att ses. Dom han inte mer än komma in innan hockeymatchen var i full gång. Oj va kul dom hade. Vi fikade byggde bilbana och åt lunch och lördagsgodis........


Sen tog vi T-banan in till stan för att ha ännu mera lördags mys med våra vänner Kin, Alban, Julia och Jane. Mattias var redan där när vi kom och mötte upp.
Så mysigt att ses, vi har inte sett varandra på en månad eftersom dom varit bortresta. Nu blev det ett kärt återseende både för vuxna och barn....
Kin och Alban bjöd på god taccobuffé och vin till oss tjejer.......


Kin och Julia, Julia är ett av mina två gudbarn.


Här är Kin, Jane och Julia. Alban höll sig i köket och diskade............


 Justin myser med sin godmor Kin. Jag det är så mysigt att vi är gudmödrar åt varandras barn. Mitt andra gudbarn bor i Borås så henne träffar jag tyvärr inte så ofta.


När vi skulle gå blev det kramkalas, här är Justin och Julia.....


Idag han vi också köpa nya stavar " trasar" som Justin säger. Han var såååå trött efter dagen när vi kom hem men skulle absolut han dom bredvid sig.... I morgon blir det att prova dom på den lilla snön som finns. Hoppas ni också har haft en riktigt bra dag. Ha nu en fortsatt trevlig kväll.









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar