fredag 27 april 2012

Härliga sol och Gröna Lund.....

Idag har solen värmt med sina strålar. Åh vad jag har längtat. Förmiddagen tillbringade jag med jobb hemifrån. Han även tvätta en maskin sängkläder och hänga ut, första i år. Finns det något bättre än att krypa ner i nytvättade lakan som torkat ute.....härligt.

Sen bar det av till stan för ett möte. Var trevligt och jag hoppas det blir givande........
Promenerade sedan genom stan, förbi Kungsträdgården där körsbärsträden är i full blom.
Stan fullkomligt kokade av folk och studenterna har redan börjat fira, slutar dom verkligen såhär tidigt???? har ingen koll. Och var håller alla dessa människor till på vintern? nu var det som om dom poppat upp ur jorden....

Sedan var det hämtning på dagis, handling, lek ute och hämtning av Ella och hennes kompis Emma på ridhuset. Nu har vi precis ätit ( första sittningen ) Mattias är iväg och hämtar Elias på hockeyträningen och sedan är alla samlade. Ska bli skönt att krypa upp i soffan efter en lång vecka.

Nu ska det laddas inför en dag på Gröna Lund i morgon. Grönan bjuder in till premiär med åkband, och en massa godsaker. Barnen tycker såklart det ska blir jätte kul.


Själv hoppas jag på att få träffa lite trevliga vänner och att vädret är så bra att jag kan ha på mig min nya fina jacka från Didriksons


Vi hörs i morgon, då ni får följa med till Gröna Lund på en massa skoj......

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar