fredag 15 juni 2012

En morgon av förhandling....

God morgon på er, hur kan dessa små sötnosar bli sådan monster ibland, just nu väldigt ofta. Det börjar så fort vi kommer upp, inte ta av blöjan, inte ta av pyjamasen, inte ta på kläder, inte äta, inte borsta tänderna, inte ta på skorna,..... Idag var det extremt och ny sitter jag på väg till jobbet och känner mig helt tom..... Inte kul att tjafsa och bråka på morgonen, ont i hjärtat....
Men nu är det bara att ladda om för en fullspäckad dag, vi drar igång vår REA på ACES, välkomna ut till Lidingö för att fynda.
Kramis!!!!!

3 kommentarer:

 1. Känner igen det där! Vi hade det problemet vad gäller påklädning men nu kör vi tävling varje morgon och det funkar ganska bra. Alltid trist att börja dagen så. Kul med rea, synd man bor lite långt bort.

  Ha en fin dag, ser ut att bli fint väder, i alla fall här söder om Södertälje.

  SvaraRadera
 2. Åh vad synd att den snygga skon hann ta slut i storlek! Ang kjolen så borde du nog kunna ha den med, jag är ju kortare än dig men har kjolen rätt högt upp i midjan för att den inte ska bli för lång. Har du Vero Moda i närheten så kika där så kan du ju prova med =)

  Kram till dig, hoppas ni får en fin helg!

  SvaraRadera
 3. Haha, jaa, känner igen det där INTE! Inte lätt, kan det sammanfattas...samt med tillägget INTE värt att tjafsa, bara att peka med hela armen ;)
  Maria L

  SvaraRadera