fredag 9 december 2011

Mia Törnblom, träning och fotografering

Japp då var ännu en händelserik dag snart till ända.....
Startade tidigt i morse med en föreläsning. Bussines Service Club och världens bästa Kerstin Öhman bjöd in till trevligt frukostseminarium med Mia Törblom.
Vilken frisk fläkt hon är, pratade om ledarskap och hur man lyfter sin personal eller "hånglar upp" som Mia sa för att dom ska känna sig motiverade att nå mål. Så sant, ibland är man för snabb att ta fram det negativa som chef och glömmer att uppmuntra. Kan varm rekommendera att lyssna på Mia.

 Sedan sprang jag vidare för att träna, nu börjar det bli riktigt kul!!!!!!! har faktiskt tränat hemma två kvällar denna kväll. Nu när vissa muskler har vant sig så passade den lilla PT:n på att sätta igång andra muskler så i morgon har jag väl samma träningsverk som för två veckor sedan. Hi hi.

Snabb dusch och sedan iväg för Justins foto jobb. Han var full av förväntan först och fick lite smink och allt. När det sedan var dags blev han stel som en pinne och det var inte alls kul tyckte han. Detta är ju charmen med barn, tala om dagsform......
 

 Efter det blev det mataffären för Justin och mig, är ju verkligen ingenting man ska göra en fredag, sen eftermiddag dessutom med barn.......men det gick rätt bra efter en och annan liten godismuta.




Nu har vi ätit och laddat upp med fredagsmys.......Idol hägrar. Må bäste man/kvinna vinna :)

Glöm inte tävla kära vänner klicka här för att komma till tävlingen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar