fredag 11 november 2011

Frukost,badhair day och kalas!!!!!


Vilken dag det blir idag :)
Började med familjefrukost på dagis, alla barn och föräldrar. Brukar anordnas två gånger om året och är jätte mysigt. Då får man tillfälle att träffa dom andra föräldrarna och kolla vad barnen har för sig. Tyvärr är det förbjudet att fotografera på dagis så det blir inga bilder därifrån.


Åkte sedan iväg och handlade, tänkte att det kunde vara gott med sushi till lunch, men man ska verkligen inte köpa det i en vanlig mataffär. Fy den åker ut!!!!!! Synd va så sugen på sushi.





Nu vidare till nästa stop. FRISSAN.....det här blir något att bita i för min frisör. Har inte gjort slingor på evighet utan bara fuskat med att tona håret det sista. En rejäl klippning ska det bli också. Ja resultatet får ni senare...... hej så länge


Ja det kan ju inte bli värre i alla fall..............:) Efter dagis blir det kalas hos mitt fina gudbarn Julia som fyllde 3 år i veckan

2 kommentarer:

  1. Men får inte ni fota på lucia och så heller?? :O

    SvaraRadera
  2. Hej Mariee,

    Tyvärr inte. Man har det som regel då det kan finnas barn som lever med skyddad identitet. Hemskt att samhället ser ut så. Det viktigaste är ju att dom små är säkra :)

    SvaraRadera