söndag 1 juli 2012

En dag i fotostudion

Hej på er,



Hoppas ni har haft en lika trevlig dag som jag har haft. Jag har tillbringat min med ett gäng härliga tjejer i en fotostudio.
En av mina fina vänner från Borås som också bor i Stockholm sedan många år har en tid jobbat med sitt klädmärke LIND. Till hösten blir det lansering och idag var vi ett gäng tjejer som ställde upp för Karolin så att hon fick kläderna fotograferade. Härligt när man kan hjälpas åt, nästa gång är det kanske man själv som behöver hjälp med något.
Det var första gången för Karoline i en fotostudio och jag måste säga att hon var väl förberedd med allt från tejp till klädnypor och bjöd på god lunch.
Det började med att jag fick håret fixat av Anna, make hade jag redan gjort hemma innan jag åkte.



Såhär blev resultatet......jätte fint.




Sedan var det dags att sätta igång, Estella stod bakom kameran. Hon har tidigare även jobbat som modell men nu är hennes stora intresse att fota. Det var mycket detaljer som skulle fotas. Men vad gör det när man är ett gott gäng och har kul. Själv fick jag så ont i fötterna att jag nästa svimmade i dessa supersnygga skor. Stl 38, ingen fara jag har ju bara stl 40. Ha ha......


Karoline märke LIND är tillverkat i Sverige, med noga utvalda material och designade för att hålla i många säsonger. Så fort märket är lanserat ska ni givetvis få se mer ingående bilder. Men jag kan lova att det är mycket fint och tidlöst. Plagg man kan ha i många år.





Tack tjejer för idag, nu väntar jag med spänning på lanseringen och bilderna.....
Här en bild på Karoline och mig efter en dags jobb.



Kram på er så hörs vi i morgon hoppas jag........


3 kommentarer:

  1. Åhh vilken underbar dag du haft! Vilken dröm att få stå bakom, eller kanske framför kameran;-) Sååå vacker du är!
    Kram i massor!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla!!! Ja det blev en super mysig söndag. Hoppas allt är bra med dug. Kram

      Radera
  2. Camilla Lindman2 juli 2012 kl. 17:34

    Ser ut att vara superfina kläder. Ska bli spännande att se dem lite närmre framöver... Kul att jobba med vänner och härligt att kunna hjälpa varann =) Ha det gott, Kram!

    SvaraRadera